Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАСончево време за заокружување на неделата

Сончево време за заокружување на неделата

Денешниот последен слободен ден од оваа недела ќе може да го искористите за прошетки бидејќи не очекува сончево и стабилно време со дневни температури до 14 степени, а утринските ќе се движат од 3 до 9 степени. Во текот на денот ќе има мали периоди со заоблачување но, тоа не би требало да биде доволно за врнежи. Во Скопје не очекува слично време со стабилни сончеви периоди и температури до 16 степени.