Sunday, Mar 18, 2018
HomeДЕНЕШНАСончево и топло време во Македонија

Сончево и топло време во Македонија

Денеска во Македонија не оќекува претежно сончево и топло време. Највисоки температури се очекува да бидат измерени во Берово и Струмица (35 °C).

И во Скопје ќе се задржи сончево и топло време со температура која ќе се движи во интервал од 16 до 33°C. Ќе дува северен ветер со брзина од 17 km/h