Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеСкопјанец усреќен од 7-ца на лото

Скопјанец усреќен од 7-ца на лото

Скопјанец вчера се усреќи со 7-ца на лото. Најпосакуваната премија беше извлечена во последното издание на лотото. Среќното Новолото ливче добитникот го уплатил во продажното место ЏОНИ СМОКЕР ДООЕЛ Капиштец, Скопје.

Ова е четврта 7-­ка во 2015, а 12-­та од почетокот на приредување на играта на среќа НовоЛото 7/34. 7-­ката е вредна 6.000.000 денари.