Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонSamsung Galaxy S5 конечно со Android 5.1.1 Lollipop

Samsung Galaxy S5 конечно со Android 5.1.1 Lollipop

Samsung-Galaxy-S5-Lollipop

Корисниците на Samsung Galaxy S5 со нетпрение очекуваа да пристигне најновата софтверска надградба со оперативниот систем Android 5.1.1 Lollipop која конечно е изработена и ќе се реализира во наредните денови.

galaxy s5 t-mobile

Први кои ќе имаат можност да инсталираат Android 5.1.1 Lollipop на својот Samsung Galaxy S5 ќе бидат корисниците на T-Mobile во Европа, а во пакетот се вклучени голем број на подобрувања на интерфејсот, обезбедена е поголема стабилност и остранети се сите грешки.

Надградбата за Samsung Galaxy S5 пристигнува преку интернет во менито за нов софтвер, а Android 5.1.1 Lollipop може да го инсталирате и преку Kies програмата за Windows.

Извор: telefoni.mk