Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеРодители и деца ќе спортуваат бесплатно во СЦ Борис Трајковски

Родители и деца ќе спортуваат бесплатно во СЦ Борис Трајковски

Спортскиот центар Борис Трајковски денес од 12 часот ќе им овозможи на родителите да дојдат и да спортуваат со своите дечиња. Идејата на СЦ Борис Трајковски е да обезбеди забава за семејството кое може да го искористи ова неделно попладне во спортски активности и меѓусебно зближување, како дел од мисијата за промоција на семејните вредности. На располагање ќе бидат сите игралиште, а специјални гости ќе бидат неколку македонски репрезентативци,