Thursday, Apr 19, 2018
HomeАНТИСТРЕСЖуркиПробиштип summer festival – вечерва добра забава

Пробиштип summer festival – вечерва добра забава

Вечерва сите на „Probistip summer festival“. Годинава општина Пробиштип се потруди да ги задоволи дури и најпробирливите вкусови.

Вечерва со почеток во 21 чaсот ќе настапат Трио Гранде, Анета Наковска, ДНК (live band performance) и Contru DJ. Утре ќе настапат Daylight party – DJ Cobe – почеток 12 часот, а од 21 часот ќе настапат Боеми, Само Тони и Две Жени, Sarah Mace (live band performance) и DJ Mats & DJ Marga Sol. На платото на градскиот пазар на едно место ќе има вкусна скара, ладно пиво и добра музика, предуслов за одлична забава.