Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАСветПилот со секира ослободил пијан патник од тоалет

Пилот со секира ослободил пијан патник од тоалет

Пилотот на Nextjet компанијата која има авио линии од Стокхолм морал да интервенира откако пијан патник се заглавил во тоалетот и доколку бил оставен сам на себе можело да дојде до последици при турбуленции. Затоа пилотот ја искористил секирата и ја ослободил заклучената врата. 53 годишниот патник потоа не правел проблеми во текот на летот, а подоцна бил уапсен од полицијата и се соочува со парична казна.