Saturday, Apr 21, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаМеста од кои мора да го видите зајдисонцето

Места од кои мора да го видите зајдисонцето

Да го гледате сонцето како заоѓа знае да биде фасцинантна гледка. Денес издвоивме неколку локации на кои навистина е волшебно да се погледне зајдисонцето.

Финска
finland Кралството Камбиџија
Kingdom-of-Cambodia Островите Санторини, Грција
Santorini-island-GreeceТврд Рид, Канзас, Америка
Flint-hills-Kansas-State-USСан Естебан, Мексико
San-Esteben-the-Gulf-of-California-MexicoФранцуску Полинезија
French-Polynesia19Островите Феникс, Република Кирибати
Phoenix-Islands-the-Republic-of-Kiribati