Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеИстурен отров за животни на „Првомајска 4“

Истурен отров за животни на „Првомајска 4“

Во Центарот за управување со кризи-Скопје било пријавено дека на ул.„Првомајска 4“ и на соседната улица имало растурено непозната материја (прашок), од која многу животни во околината се затруле. Досега околу 20 кучиња и мачки умреле на улицата.