HomeАЈНШТАЈНИЈААтлас(Видео) Храброст или лудост: Романец го запрепасти светот

(Видео) Храброст или лудост: Романец го запрепасти светот

Флавио Чернеску, романски авантурист, одлучи да го шокира светот со својата нова авантура. Многумина се искачиле на високите фабрички оџаци, но тој сакал да ги надмине, а изгледа и успеа во тоа.

На самиот врв вози уницикл а истовремено и жонглира. Изгледа Романецот буквално ја сфатил песната на Аеросмит “Livin’ on the edge”.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com