HomeГИГА БАЈТСмартфонGoogle Clock со Material дизајн стартува во Play Store

Google Clock со Material дизајн стартува во Play Store

Google ја лансираше најновата верзија на Clock апликацијата која е обновена со Material дизајнот и е достапна за превземање директно од Play Store за да не чекате надградба со Android 5.x Lollipop.

google-clock

Новиот часовник на Google има одличен изглед, убаво дизајнирани анимации и транзиции од различните опции. Најатрактивен е алармот кој лесно се поставува и брзо ќе ве разбуди секој ден. Во понудата на Google Clock се и часовник за временските зони, стоперица и тајмер. Google Clock може да се инсталира на било коj Android 4.4 смартфон.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com