Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонАко не е iPhone, тогаш не е iPhone

Ако не е iPhone, тогаш не е iPhone

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

Apple ужива во фактот што располага со над 1.5 милиони апликации за iPhone и iPad, а што е уште поважно го собира и најголемиот профит од продажба на содржини и софтверски додатоци. Тоа може да биде главна предност во премиум класата каде перформансите се прилично блиску, па што поголем број на апликации и мултимедија со квалитетна содржина ќе значи и повеќе корисници. Затоа Apple уште еднаш порачува, ако не е iPhone, тогаш не е iPhone.

Извор: telefoni.mk