HomeАНТИСТРЕСШтосно(Фото) Запознајте ја Русинката со најопасните селфи фотографии

(Фото) Запознајте ја Русинката со најопасните селфи фотографии

Ангела Николау, руска самоука фотографка, ги прави најризичните селфиња што сте ги виделе. Од стоење на работ на облакодер, до лежење покрај покривот на висока зграда, нејзините фотографии се истовремено и прекрасни, но и страшни за гледање. Погледнете!

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не се обидувате да ги рекреирате овие фотографии освен ако не сте искусен планинар, бидејќи е екстремно опасно!

rusinka 12

rusinka 10

rusinka 8

rusinka 7

rusinka 9

rusinka 6

rusinka 4

rusinka 2

rusinka 1

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com