Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАВременска прогноза

Временска прогноза

Денеска во Македонија ќе преовладува сончево и топло време. Највисоки температури се очекува да бидат измерени во Гевгелија, Берово,Демир Капија и Струмица (37°C). Во Скопје ќе преовладува слично време со температура која ќе се движи во интервал од 16 до 35°C