Wednesday, Aug 12, 2020
HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Може ли iPhone 7 да преживее хидраулична преса?

Видео: Може ли iPhone 7 да преживее хидраулична преса?

iphone-7-hydraulic-press

„Тестовите“ со хидраулична преса секако не откриваат многу за изджливоста на одреден смартфон бидејќи не претставуваат реално сценарио, но затоа пак се ултра забавни за гледање. Сега редот му дојде и на iPhone 7 кој сигурно многумина од вас би му се „треселе“ ако го добиете, но тоа не важи за момците од Hydraulic Press каналот на YouTube па, погледнете.

Извор: telefoni.mk