Tuesday, Jul 7, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Како изледаа журките во 1997

(Видео) Како изледаа журките во 1997

hqdefault

Од стилот на облекување до видот на музика, журките пред две децении биле многу поразлични од оние кои денеска се одржуваат по локалните клубови.

Да се потсетиме како беше порано.