Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Верверичка ве носи на лудо патување низ гранките

(Видео) Верверичка ве носи на лудо патување низ гранките

ververica

Качување по дрвјата, патување низ грмушките, шепотот на шумата…Да погледнеме ваква снимка, не секогаш имаме можност. Верверица украла GoPro камера и почнала да трча од дрво на дрво со неа, создала видео во кое можат да уживаат луѓе на сите возрасти. Снимката е направена во Монтреал. Ние секако ќе и опростиме за кражбата затоа што прв пат гледаме ваква снимка. Погледнете !