Што е љубов?

Што ќе се случи кога на едно место ќе соберете сосема различни луѓе на возраст од 0 до 100 години со една цел – да одговорат на прашањето што е тоа љубов?

Погледнете го ова интересно видео во кое крајниот заклучок е дека секој ја доживува оваа движечка сила на свој начин.

П.С. Нема да сретнете човек од 100 години тука, но ќе видите „џентлмен“ од 105.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com