Thursday, May 24, 2018
HomeСТУДЕНТУМЕве како се снаоѓаат студентите кога немаат пари!

Еве како се снаоѓаат студентите кога немаат пари!

Сајтот “Boredpanda“ објави неколку фотогографии на кои е прикажано како студентите се снаоѓаат, кога неможат да поправат некои работи во својот стан.

Оние кои веќе ги поминале студиите или они кои сеуште студираат, посебно оние кои се во друг град, се добро запознаени со предизивиците на студентскиот живот.

Помеѓу учењето, предавањата и по некое излегување со друштвото, најголема студентска ,,мака’’ е недостатокот од пари.

Оние студенти кои немале се што и е потребно за студентски живот, објавиле неколку интересни фотографии на сајтот “Boredpanda“, како се снаоѓале во случај кога нешто важно им недостига во станот.

Овие фотографии во исто време ја прикажуваат и смешната но и тажната страна на студентскиот живот, и снаодливоста на студентите во овие моменти.

SISE