Sunday, Sep 26, 2021
HomeАНТИСТРЕСЕкимЗошто секое утро треба да пиете вода со лимон?

Зошто секое утро треба да пиете вода со лимон?

Еден брз напиток наутро може многу да го подобри вашето здравје. Половина лимон исцеден во чаша млака вода е чудотворен напиток за нашето тело. Ова се причините поради кои треба да си го подготвуваме секое утро.

– Го зајакнува имунитетот
– Делува како антиоксиданс
– Ја чисти кожата
– За подобро варење на храната
– Помага за слабеење
– Ја балансира PH вредноста
– Го подобрува расположението
– Ги обновува клетките на кожата
– За свеж здив
– Делува како дуиретик