Sunday, Sep 26, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонЗа преглед на сите земјотреси симнете ја Earthquake Alert апликацијата

За преглед на сите земјотреси симнете ја Earthquake Alert апликацијата

Earthquake Alert е апликација која нуди обемен распон на информации за нови земјотреси со податоци за магнитудата, епицентарот, како и вести за погодениот регион. Апликацијата има систем за приказ на мапа, како и можност самите корисници да објавуваат информации поврзани со земјотрес кој го почуствувале, па така полесно и побрзо се шират вестите за предупредување.

earthquake-alert-app-interface

Earthquake Alert може да ја преземете од Play Store за Android.