Wednesday, Mar 22, 2023
HomeГИГА БАЈТХај текXiaomi ќе лансира дрон со 4K HD камера

Xiaomi ќе лансира дрон со 4K HD камера

Xiaomi наскоро ќе лансира нов Mi Drone кој ќе има моќна камера за снимање на 4K HD видеа, а ќе може да се управува и од специјализирана апликација за смартфон. Засега шпекулациите тврдат дека Mi Drone ќе биде нешто поскап со цена од 500 долари, но затоа ќе понуди екстра квалитет.

Извор: telefoni.mk