Thursday, Jun 24, 2021
HomeДЕНЕШНАПолитикаВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе блокира раскрсници

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе блокира раскрсници

ВМРО-ДПМНЕ и денеска продолжува со протестот за приведувањата за настаните од 27. април во македонското Собрание.

Ќе бидат блокирани крстосницата кај Мавровка, крстосницата помеѓу улиците „Васил Чакаларов“ и „Ангел Динев“ во Карпош и крстосницата кај „Рампа“ во населбата Кисела Вода.

Блокирањето ќе биде како и секој ден, од 15 до 17 часот.

Протестот е закажан за 18. часот.