Tuesday, Jun 15, 2021
HomeАНТИСТРЕСШтосноВистински луѓе кои служеле како инспирација за ликовите во „Game of Thrones “

Вистински луѓе кои служеле како инспирација за ликовите во „Game of Thrones “

Веќе знаеме дека го главата на George R.R. Martin, кој е писател на серијалот книги по кој е и снимана серијата Game of Thrones, се случуваат секакви чуда, војни и што ли уште не, но сепак некои од ликовите се базирани на личности кои навистина постоеле во минатото.

 

(доколку симате проблеми со преводот на видеото кликнете на копчето CC во долниот денес агол, а доколку сакате да го промените преводот тоа може да го направите во Settings- Subtitles/CC)