Sunday, Aug 1, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Што се може да издржи сафирниот HTC U Ultra?

Видео: Што се може да издржи сафирниот HTC U Ultra?

HTC U Ultra Sapphire се промовира како еден од најиздржливте смартфони на пазарот поради дополнителната заштита на екранот од сафир поради што и самата цена е над просекот, но колку овој уред навистина вреди?

Одговорот на тоа прашање се потрудија да го дадат од каналот JerryRigEverything кои извршија неколку стандардни, но и невообичаени екстремни тестови за забава врз HTC U Ultra Sapphire, па погледнете ги резултатите.

Извор: telefoni.mk