Friday, May 24, 2024
HomeАНТИСТРЕСЖурки(Видео) Погледнете што се случуваше на фестивалот Meadows In The Mountains

(Видео) Погледнете што се случуваше на фестивалот Meadows In The Mountains

Meadows In The Mountains е тридневен фестивал кој се одржува во Бугарија, но наместо на познатите музички ѕвезди, овој фестивал е посветен на почитувањето на природата и уживањето во прекрасните планини.

Погледнете го видеото на блогерката Mika Francis, и подгответе се да го посетите овој фестивал наредната година.