Wednesday, Nov 29, 2023
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Погледнете ги Панче Касапски и Никола Давидовски со нивниот прв дует

Видео: Погледнете ги Панче Касапски и Никола Давидовски со нивниот прв дует

Панче Касапски заедно со Никола Давидовски ја снимија нивната прва преработка на песната illuminated од познатата британска група Hurts.

Ова дуо во најава има неколку преработки на познати теми во комбинација на класично и забавно пеење. Еден поинаков звук, симбиоза од класични и забавни музички ноти.