Tuesday, Sep 28, 2021
HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Ниту iPhone 7 не е имун на чудни проблеми

Видео: Ниту iPhone 7 не е имун на чудни проблеми

Слично како Bendgate за iPhone 6 се пласира нов можен проблем за Apple бидејќи поголем број на корисници се пожалиле дека смартфонот шушти кога има засилена активност, дали е тоа со сурфање на интернет или работа со апликации од задната страна се испушта силен звук.

Извор: telefoni.mk