Wednesday, Jun 19, 2024
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Лулашка-Водопад која всуштност нема да ве навлажни

(Видео) Лулашка-Водопад која всуштност нема да ве навлажни

Лулашка-Водопад е дело на дизајнот “Dash 7“. Дизајнерите биле инспирирани од интеракцијата на водата и просторот. Деби моделот бил првично претставен во 2011 година и за седум години, оваа работа може да се најде на разни фестивали и уметнички собири низ целиот свет.

Водата се “рециклира”, паѓа и никогаш нема да ве навлажни, така да се чувствувате како да поминувата низ неа. Доле се собира и поврорно се враќа горе и паѓа како дожд, водопад или во некој друг облик.