Tuesday, Apr 23, 2024
HomeРЕФЛЕКТОРФилм(Видео) Како се забавуваат актерите од „Game of Thrones“ позади камерите

(Видео) Како се забавуваат актерите од „Game of Thrones“ позади камерите

Мегапопуларната серија „Game of Thrones“ веќе  7 сезони ги освојува нашите срца, темите како војна, љубов, омраза и предавство испреплетени со мистични суштества не терат нетрпеливо да ја чекаме секоја нова епизода.

Доколку ја гледате оваа серија веќе знаете за сплетките и заговорите кои кружат околу серијалот, но што се случува кога актерите кои ние ги познаваме како главни протагонисти имаат слободно време позади камерите.

Emilia Clarke односно  Daenerys Targaryen во серијата, на својот инстаграм профил го постираше ова видео од  Kit Harington кој во „Game of Thrones“ го глуми јунакот Jon Snow, и напиша: “I mean, JEEEZE, one pet of a dragon and he thinks he’s one of them,”- аудирајќи на случувањата во досегашните епизоди.