Tuesday, Apr 23, 2024
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Како ќе изгледаме за 1000 години

(Видео) Како ќе изгледаме за 1000 години

Светот секојдневно се менува, развојот на технологијата ни овозможува да правиме работи кои нашите предци не ни можеле да ги замислат, но што ќе се случи во иднина?

Дали човекој ќе ја открие тајната на бесмртноста, дали ќе можеме нашата свест да ја пренесеме во машина или пак самите да бидеме дел од машина?

Погледнете што научниците веруват дека ќе се случи со луѓето за 1000 години.