Wednesday, Nov 29, 2023
HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Како да станете професионалец со камерата на iPhone 7?

Видео: Како да станете професионалец со камерата на iPhone 7?

Apple лансираше нова видео серија со совети за максимално искористување на можностите на iSight камерата на iPhone 7 во секојдневни различни сценарија и во зависност од поставеноста на сцената или надворешните услови. Целиот видео туторијал може да го погледнете на YouTube каналот на Apple.

Извор: telefoni.mk