Monday, Aug 2, 2021
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Човеков чита книги со перверзни наслови во метро – еве како реагираа патниците

Видео: Човеков чита книги со перверзни наслови во метро – еве како реагираа патниците

Уште еден интересен социјален експеримент. Никој не сака да се преправа дека чита книги кој ќе направат да изгледа како да е луд или перверзен. Никој освен комичарот Скот Роговски кој одбрал тоа да го направи во њујоршкото метро.

На место полно со патници, храбриот комичар се преправа дека чита чудни и перверзни публикации како на пример, „101 трик за зголемување на половиот орган кои можете да ги направите дома, во канцеларија или на пат“, „Како да испуштите гасови во јавност“, „Сигурно не е порнографија“… Од самите наслови, веќе ви е јасно, максимално ги тестира патниците кои се нашле во негова близина.