Wednesday, Nov 29, 2023
HomeФЕР ПЛЕЈБоречки вештини(Видео) Борба ММА и Таи Чи мајстор. По расправија на интернет кој е посилен, заврши во 10 секунди

(Видео) Борба ММА и Таи Чи мајстор. По расправија на интернет кој е посилен, заврши во 10 секунди

ММА инструкторот Ксу Ксиаодонг по долги расправии на интернет доби согласност да го предизвика Таи Чи господарот. Борбата беше озборувана неколку дена и мајсторите на Таи Чи боречките вештини тврдат дека тие можат да ги “изметат“ подовите со УФЦ борците. Погледнете како заврши борбата.