Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "Зоран Заевќ"

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов испратил покана до Зоран Заев градоначалник на општина Струмица со која што го поканува да присуствува на свеченостите што ќе се организираат по повод празникот Илинден. Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, денеска, го извести Иванов дека

Read More