Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "знак"

Според истражувањата, од сите знаци на Зодијакот, еден е непоправлив прељубник. Но само во еден услов: ако не е задоволен од врската. Се работи за Стрелецот кој кога ќе реши да се смири, семејството го става на прво место, но внимавајте бидејќи незадоволниот Стрелец може

Read More

Овен Ако сте припадник на овој знак, сигурно не ви е непознато чувството дека сите други околу вас се чудни, а вие сте нормални. Овните се вистински извор на креативност и оригиналност, спонтаност и искажување емоции. Исто така, познати се по нивните двигатели и амбицијата, што

Read More

Знакот на мирот го сруши гинисовиот рекорд. Група од 460 лица успеа да влезе во светската книга на рекорди, откако ги здружи силите во северозападниот турски округ Бурса, за да формира, најголем во светот, пловечки знак на мирот од човечки тела, објави весникот „Хуриет”. Групата, која

Read More

Овен 1. Вашето мото треба да биде – Веднаш, сега, веднаш! Вие сте ненадејни и нетрпеливи. 2. Ако не е идејата на Овнот, Овнот не се заморува со неа. 3. Може да бидете исклучително незрели. Бик 1. Вие сте посесивни и материјалисти, па не знаете да споделувате. 2. Болно сте тврдоглави. 3.

Read More

Секој хороскопски знак има по некоја супер моќ, некој вид интуитивна енергија за која можеби не се ни свесни. Овен - неограничена енергија Припадниците на овој знак може да бидат јунаци чија енергија никогаш не пресушува. Брзи се, снаодливи, па дури и може да не јадат и

Read More

Само да ве потсетиме дека хороскопот ги истакнува вашите лоши страни. Кој е злобен, арогантен и вечно ги потценува луѓето, а кој опсесивен, нападен и невротичен? Овен - злобни гадови, секогаш мораат да бидат шефови и главни во сè. Сето тоа е најверојатно резултат на малиот

Read More

Секој од нас има едноставни таленти кои не прават посебни. За потполно да се развиеме најпрвин треба да ги откриеме. Астрологијата ни помага во тоа. Хороскопот е поврзан и со работите за кои сме таентирани. Овен Талент: Храбри сте и сакате предизвици и авантури. Вашите пионерски способности

Read More

  За време на Римското царство астрологијата речиси се сметала за професија. Во неа верувале Цезар, Красус и и Птоломеј. После нив, речиси сите цареви имале свои астролози. Еве што предвиделе старите Римјани за секој хороскопски знак. Овен- Бидејќи сте упорни и дрски нема да здивнете се

Read More