Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "златна векна"

Мистериозната „златна векна‟ и други вредности од резиденцијата на симнатиот од власт украински претседател Виктор Јанукович никој повеќе не ја бара. Потрагата е запрена, случајот е затворен, пишува „Спутник‟. Златната шипка во облик на векна леб, тешка околу два килограми, исчезнала во март минатата година, а

Read More