Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "жив штит"

Вистинска драма се случувала во населбата Илинден во најкритичниот момент. Со жив штит еден од жителите не дозволувал багерот да пристапи до каналот кој се излеал и поплавил дваесетина куќи - објави 24 Вести. По неколкучасовна расправија и со помош од полицијата, граѓаните успеале да

Read More