Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Жаре"

Жаре ја промени телевизијата и во негов стил направи одлична најава. Од наредната сабота, 28 ноември, вашето омиленото шоу „Еден на еден“ почнува да се емитува на телевизија Телма во 19:15 часот. Погледнете како Жаре успеа да стигне до Телма.

Read More