Tuesday, Apr 23, 2024
HomePosts Tagged "згмечи"

Германска пензионерка успеа во неколку минути на паркинг да удри во 14 автомобили и да причини штета од околу 25 илјади евра, објави полицијата од градот Дирен. Седумдесет и петгодишната пензионерка била пренесена во болница со полесни повреди. До незгодата дошло кога таа нагло забрзала

Read More

Трагедија го потресе Неготино. Шестгодишно девојче од почина откако, играјќи си во семејниот двор, го згмечила тракторска приколка. Девојчето, додека си играло во дворот, се качило на приколката, која била потпрена на бетонско ѕитче и не била стабилна. Приколката паднала и го притиснала шестгодишното дете,

Read More