Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "Закон за јаици"

Седницата Комисијата за европски прашања на која ќе се разгледуваат амандманите за Предлог-законот за употреба на јазиците ќе биде закажана најверојатно на 22 ноември, на Денот на албанската азбука, изјави денеска претседателот на Комисијата и пратеник од ДУИ, Артан Груби. Груби го поздрави денешното гласање за

Read More