Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "Заговор"

Рокфелер е едно од најзлоупотребуваните имиња во голем број на теории на заговор и многумина сметаат дека ова семејство е продолжена лоза на Ротшилди од Германија со кои заедно сакаат да воспостават нов светски поредок, да ги заменат демкратските влади и да воспостават систем кој

Read More

Француски државјанин е уапсен на полско-украинската граница со арсенал оружје, објавија медиумите. При претрес во неговиот автомобил биле пронајдени 100 килограми експлозив со детонатори, три минофрлачи и неколку автомати "калашников". Тој се обидувал да го прошверцува оружјето во Франција. Се претпоставува дека човекот може да

Read More

Мајор Чарлс Френк Болден главниот директор на НАСА изјави дека верува во вонземјани и тие сигурно постојат некаде во бескрајниот универзум во кој има милијарди галаксии, па затоа тезата дека Земјата е единствена планета на која има активен живот е малку веројатна. Ова е редок

Read More