Sunday, Jan 29, 2023
HomePosts Tagged "Welt"

Ременот станува повеќе од моден додаток. Имено, сега постои ремен кој штити од прејадување и ви дава увид во вашата физичка активност во текот на денот. Проектот WELT оживеа на Kickstarter, а доби поддршка и од Samsung. Станува збор за модерен ремен, но со сензори за

Read More