Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Врв"

Српскиот академски врв сфатил дека е време да прифати дека Косово е изгубена битка. Претседателот на Српската академија на науките и уметностите (САНУ), д-р Владимир Костиќ изјави дека „во овој момент единствената политичка мудрост е на кој начин, со достоинство, да го оставиме Косово, бидејќи

Read More

Прекрасни фотографии фатени од места каде што секој љубител на височина треба да ги посети. Каква е глетката од врвот на најпознатите знаменитости на светот? Пирамидите Гиза, Египед Ајфелова кула, Франција Empire State Building, Америка Бурј Калифа, Дубаи Шард, Лондон, Англија Водопадите Ниагра, Скајлон, Канада Статуа на Исус Христос, Рио де Женеиро,

Read More