Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "вонреден конгрес"

Одлуката на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, за одржување на вонреден конгрес на 22 и 23 декември во Валандово, како и бројот на делегати, беше донесена на седницата на ИК на 3 декември едногласно, без ниту еден глас против, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, во оставка, Никола

Read More