Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "водителки"

Додека не се ослободат од вишкот на килограми, водителките на Египетската државна телевизија ќе ги извршуваат работните задачи зад камерата, стои во одлуката за суспензија на оваа медиумска куќа. Директорката на Египетската државна телевизија Сафа Хегази изјави дека оваа одлука ќе стапи на сила на

Read More

Египетската државна телевизија суспендираше осум свои водителки, а причината за тоа е телесната тежина. На водителките им било соопштено дека мора да бидат на диета, јави BBC. Египетската радиотелевизија им даде рок на водителките еден месец да ослабат пред да можат да се појават пред

Read More