Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "Влатко Атанасоски"

Директорот на Агенцијата за пошти, Влатко Атанасоски, како делегат на конгресот на ВМРО-ДПМНЕ и долгогодишен член на партијата, до Основниот суд 1 доставил предлог за привремена забрана за одржување на вонредниот конгрес во Валандово. – Сакам својата слободна политичка волја да ја изразам на конгресот. Ако

Read More