Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "упис"

Театар „Чекори“ ги отвори вратите за нови членови. Во септемврискиот упис може да се пријават сите вљубеници во театарот, над 14 години, со и без искуство, професионалци и аматери, актери, сценографи, костимографи, драматурзи, тон и светло мајстори. Театар Чекори е најстариот алтернативен театар во Македонија. Постои

Read More