Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "упатство"

Земјотресите кои денеска го стресоа Скопје предизвикаа вистинска паника кај граѓаните. Голем број луѓе се уште се плашат да се вратат во своите домови. Добро е да ги прочитате советите на Дирекцијата за заштита и спасување како да постапите во случаи на земјотрес. Прочитајте го

Read More

На помалку од 15 дена до промоцијата на Galaxy Note 7 веќе речиси и да нема никакви мистерии, па така со најновото протекување на упатството се открива како ќе функционира и Iris скенерот зa очи кој за прв пат ќе биде применет. Според упатството корисниците ќе

Read More