Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "универзум"

Британскиот астрофизичар Стивен Хокинг изјави дека може да разбере како функционира вселената, но никако не може да ја свати популарноста на Доналд Трамп. Познатиот научник апелираше кон бирачите во Велика Британија да гласаат за останок во Европската Унија на референдумот кој ќе се одржи на

Read More